AGENDA

FEESTJE?

Ben je opzoek naar een leuke plek voor jouw verjaardag of heb je iets anders te vieren? 

Dat kan! Bel of mail ons voor alle mogelijkheden. 

BABYSHOWER

Wij verzorgen baby showers inclusief roze en/of blauwe lekkernijen en versiering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul ons contact formulier in en laat ons weten wat jouw wensen zijn. 

HIGH TEA - HIGH WINE

Kom gezellig bij ons genieten van een high tea vol zoete/hartige hapjes en onbeperkt thee voor €21.50 per persoon. 

Onze high wine bestaat uit een kleine proeverij van al onze wijnen inclusief lekkere hapjes voor €27,50 p.p.

DRINK AND SHAKE ROUTE

LEER ELKAAR EN DE STAD NOG BETER KENNEN. SLENTER LANGS DE GRACHTJES EN HAVENS, BEWONDER DE VELE MOOIE GEVELS EN GENIET ONDERTUSSEN VAN 3 HEERLIJKE COCKTAILS BIJ VERSCHILLENDE HORECAZAKEN. KLETS OVER DE LEUKSTE EN GEKSTE ONDERWERPEN MET BEHULP VAN DE KLETS KAARTJES. LEER LEUKE WEETJES OVER COCKTAILS EN OVER HARLINGEN EN VERZAMEL ONDERWEG DE INGREDIENTEN VOOR JE LAATSTE COCKTAIL.
DUS MOET JIJ NODIG BIJ PRATEN MET FAMILIE OF VRIENDEN OF HEB JE EEN ONWIJS LEUK IEMAND LEREN KENNEN EN HEB JE GEEN IDEE WAT JE MOET DOEN? BOEK DAN EEN TE GEKKE DRINK & SHAKE ROUTE EN KOM GEZELLIG WANDELEN IN HET MOOIE HARLINGEN. 
 WANNEER JE EEN DRINK & SHAKE ROUTE BOEKT ONTVANG JE BIJ AANVANG EEN TASJE MET DE 'KLETSKAARTJES', DE WANDELROUTE, EEN LEEN SHAKE BEKER EN EEN STEMPELKAART VOOR DE COCKTAILS ONDERWEG. DE KOSTEN ZIJN €25,- PER PERSOON INCLUSIEF 3 STOPS VOOR EEN COCKTAIL.

https://www.levels-harlingen.nl/drinkenshake

ESCAPE ROUTE

GAAN JULLIE DE UITDAGING AAN EN DUIKEN JULLIE IN HET VERHAAL VAN DOMINEE BARGER? LUKT HET JULLIE OM BINNEN DE TIJD ALLE PUZZELS OP TE LOSSEN EN HET VERHAAL EEN GOED EINDE TE GEVEN? EEN ONWIJS LEUKE ACTIVITEIT WAARBIJ JE HEERLIJK RONDDWAALT DOOR HET MOOIE HARLINGEN. JE LEERT ELKAAR EN DE STAD NOG BETER KENNEN. 

 

JULLIE ONTVANGEN VAN ONS EEN TAS MET OPDRACHTEN, EEN DORSTLESSER EN EEN SNACKJE VOOR ONDERWEG. DAARNA VOLGT DE SPELUITLEG EN START HET SPEL MET HET OPENEN VAN DE EERSTE ENVELOP. JULLIE HEBBEN 2,5 UUR OM DE ROUTE TE VOLTOOIEN. GELUKT? DAN KOMT JULLIE NAAM MISSCHIEN WEL OP DE WALL OF FAME. 

 

Combineer deze route en start met een lekkere lunch of eindig met een borrel bij ons in de brasserie!

WALK EN TALK ROUTE

(Her)beleef Harlingen

Leer elkaar en onze prachtige stad beter kennen en ga samen op pad.

Slenter langs de grachtjes en havens. Bewonder de vele mooie gevels en geniet ondertussen van 3 gerechtjes bij verschillende horecazaken. Klets over de leukste en gekste onderwerpen met behulp van de kletskaartjes. De walk en talk is er in 2 varianten: family en friends of de date route. 

Wanneer je een walk en talk route boekt ontvang je bij aanvang een tasje met de kletskaartjes, een spel voor onderweg,  de wandelroute en een stempelkaart voor de gerechtjes onderweg. De kosten zijn 19,95 per persoon inclusief 3 stops met hapje. Voor meer info, vragen en reserveringen kun je terecht op: 

www.levels-harlingen.nl/walkentalkroute